Narcisstraat 1, 8255 BS Swifterbant
info@kbsgolfslag.nl
0321-321355

Systeem toont hier...

Systeem toont hier...

Bibliotheken weer open

Even geduld

Wat een prachtig nieuws van de overheid dat de bibliotheken vanaf 11 mei weer open mogen! 

Snel maar verantwoord

We willen zo snel mogelijk, maar verantwoord, klanten ontvangen. De veiligheid van klanten en medewerkers is het belangrijkste. Binnen de regels van 1,5 meter afstand moeten we de dienstverlening aanpassen. Materialen voor routing en desinfecteren zijn besteld.

FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 mei gedeeltelijk open

De bibliotheken zijn aangepast aan de richtlijnen van de overheid en gaan open voor een kort bezoek. Leden kunnen boeken inleveren en nieuwe boeken lenen. Reserveren is ook weer mogelijk.

Helaas is er nog geen mogelijkheid om te lezen, werken, studeren of koffie te drinken. Ook wachten we nog met het programmeren van activiteiten, spreekuren en cursussen.

Vanaf maandag 18 mei is iedereen welkom tijdens openingstijden van de plaatselijke bibliotheek.

AfhaalBieb

Vanaf de website www.flevomeerbibliotheek.nl/afhaalbieb kunnen leden een boekenpakket aanvragen. Dit pakket staat op afspraak klaar in de bibliotheek.

Dit kan een verrassingspakket zijn, maar een lener kan ook een voorkeur voor een genre of titel doorgeven. We sluiten aan bij de persoonlijke wensen van de lener. Het kan zijn dat specifieke titels zijn uitgeleend. Er is geen boekentransport mogelijk tussen onze vestigingen, dus de boeken komen uit de collectie van de eigen bibliotheek.

Word online lid en profiteer van deze mogelijkheid om boeken te lenen. Bel de bieb, 088 0080700, voor hulp bij het invullen van het aanvraagformulier.

Nieuws


Nieuws

Nieuws

Kinderboekenweek
vrijdag 11 september 2020
Schoolfotograaf
vrijdag 11 september 2020